Autoverhuur Kreta

Motorfietsen verhuur Kreta

 
  Home | Over Ons | Contact  | Auto huren | Offerte  | Reserveren  | Motoren  | FAQ | Media 
  EURODRIVER WEBLOG - Agentschap en affiliëren Tel:(+30)6937459267
 
Autoverhuur Kreta in het NederlandsRent a car Crete and Car hire crete in EnglishAutovermietung Kreta auf Deutch
  Motorfietsen verhuur Kreta
  Huurprijzen laag seizoen
  Huurprijzen hoog seizoen
  Autoverhuur Kreta
  ONZE ON-LINE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:
  20-Januari-2020
 
Goedkope motoren verhuur op Kreta en scooter huur bij Eurodriver
Goedkope ATV verhuur en Quad huur op Kreta bij Eurodriver
Off road Buggies avontuur op Kreta bij Eurodriver, Legale weg Buggies, familie buggies

  ONZE ON-LINE AUTO HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:
C.D.W. Collision Damage Waiver (Klant wordt ontheven van de verantwoordelijkheid van alle huurauto schade)  
Premium Verzekering (dekt banden, wielen, gebroken ruiten en de onderkant van de auto)  
V.T.W. Vehicle Theft Waiver. (Verzekering dekt autodiefstal)  
P.A.I. Inzittende verzekering voor chauffeur en passagiers.  
W.A. Wettelijke Aansprakelijkheid.  
Geen extra kosten voor een tweede chauffeur.  
BTW en lokale belasting.  
  Lees meer....  
Voor meer informatie lees...  
  Algemene voorwaarden en vereisten  
 
Greek National Tourism Organisation
Greek National Tourism Organisation
 
 
 
Click for Iraklion, Greece Forecast
- BOEK ON-LINE HET IS SNEL, MAKKELIJK EN VEILIG...
Alle prijzen zijn inclusief prijzen. Geen verborgen kosten!
Kreta Autoverhuur en motorfietsen verhuur
  Welkom
  EURODRIVER is gevestigd op het eiland Kreta, Griekenland. Kreta is het grootste van de Griekse eilanden en is gezegend met het licht en de kleuren uit de zon welke 300 dagen per jaar schijnt.

Er is een netwerk van meer dan 8000 km aan wegen, kriskras over vruchtbare kustvlakten en kronkelend rond enorme bergen die majestueus opstaan ​​uit de kristalheldere blauwe zee.
Het eiland staat bekend om zijn diversiteit en haar schoonheid. Of het nu gaat om slaperige bergdorpjes waar de tijd stil is blijven staan​​, spectaculaire kloven over steken of erdoor rijden, spannende bergwegen, een adembenemend uitzicht of mijlen en mijlen aan kust, elke bocht in de weg biedt een nieuw wonder.
Het is een perfecte plek voor reis liefhebbers en voor een rijdend avontuur.

Een motorfiets huren op Kreta kan niet makkelijker. We kunnen zelfs regelen om de motorfiets van uw keuze bij uw hotel, de luchthaven of haven af te leveren als u aankomt op het eiland. Alles wat u moet onthouden is uw rijbewijs. Het is altijd verstandig om uw eigen kleding en persoonlijke helm mee te nemen, maar het is ook goed om te weten dat we helmen en topkoffers hebben, die dan op aanvraag beschikbaar zijn.

Bezoek onze MOTOREN pagina en selecteer een motorfiets uit ons assortiment, bereken de huurprijs van uw motorfiets via de CALCULATOR en maak een reservering. Betalingen kunnen online veilig worden gemaakt met Pay Pal of op het moment van levering van uw huur motorfiets.
Wanneer u een reservering maakt, ontvangt u een bevestigings e-mail van ons binnen 24 uur. Of als u wilt, kunt u gewoon een bericht sturen via de CONTACT pagina met uw wensen en vragen.
U kunt ook onze BLOG bezoeken als u beelden wilt zien van Kreta en tips over het toeren en routes op het eiland.
Wij bieden ook begeleid toeren aan. Vul via de CONTACT pagina uw wensen en wij sturen u de details.
Touring Kreta met een motorfiets is een van de mooiste manieren om het eiland te zien en u wordt geraakt door de warme mediterrane zon terwijl u toert. Dit is een fantastische motor ervaring.

Huur een auto op Kreta. Krijg grote kortingen wanneer u boekt via deze website. Wij zorgen ervoor dat we waar voor uw geld bieden op onze (AUTO HUREN) pagina.

Profiteer van onze lowcost huurauto's door te kiezen uit onze selectie van modellen. Maak gebruik van onze service en lage prijzen, veilig en direct online, met behulp van ons realtime reserveringssysteem.

Door het volgen van onze eenvoudige stappen voor autoverhuur op deze site, ontvangt u gratis een gedetailleerde prijs BEREKENING en kunt u uw auto reservering eenvoudig afronden binnen een paar minuten! Bij de laatste stap ontvangt u direct een bevestiging van uw reservering.
Wij kunnen uw auto naar uw hotel brengen of u opwachten op de luchthaven van Heraklion als u aankomt. We nemen de rompslomp van auto verhuur planning van uw vakantie weg, zodat u zich kunt concentreren op uw vakantie. Kaarten en kinderzitjes zijn op aanvraag beschikbaar, alles wat u moet onthouden om in te pakken is uw rijbewijs. U kunt ons ook EMAILEN of bellen op 0030 6937459267.(Grieks, Engels en Duits sprekend)
We doen ons best om te zorgen voor al uw reis behoeften op Kreta, alles wat u hoeft te doen is genieten van en het verkennen van dit prachtige eiland.

Prettige vakantie!

Eurodriver

 
  Home | Over Ons | Contact  | Auto huren | Offerte  | Reserveren  | Motoren  | FAQ | Media  Autoverhuur Kreta in het NederlandsCar Rental Crete and Crete Car Hire in EnglishAutovermietung Kreta auf Deutch

  Webontwerp en ontwikkeling door CWW CretanWebWorld
 door CretanWebWorld

Kreta vakantie Algemene voorwaarden