Motorfietsen verhuur Kreta

Autoverhuur Kreta

 
  Home | Over Ons | Contact  | Auto huren | Offerte  | Reserveren  | Motoren  | FAQ | Media 
  EURODRIVER WEBLOG - Agentschap en affiliëren Tel:(+30)6937459267
 
Autoverhuur Kreta in het NederlandsRent a car Crete and Car hire crete in EnglishAutovermietung Kreta auf Deutch
  Motorfietsen verhuur Kreta
  Huurprijzen laag seizoen
  Huurprijzen hoog seizoen
  Autoverhuur Kreta
  ONZE ON-LINE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:
  20-Januari-2020
 
  WAAR VINDT U ONS:
24 Uurs telefoon:
(+30) 6937459267
Hr. Yannis Michalakis
 
 
Heraklion (hoofdkantoor)  
Tel/Fax: (+30) 2810370905  
 
Eurodriver Parking
Eurodriver Shop
 
Stalis  
Mobiel: (+30) 6937459267  
Telefoon: (+30) 2897500945  
Email: info@eurodriver.gr  
 
Eurodriver Shop
 
 
Wonderful Greece
 Eurodriver Kreta  Autoverhuur Kreta, ons familie bedrijf heeft veilige en nieuwe auto's en motoren voor uw vakantie ritten op Kreta. Wij hebben kantoren in Stalis, Heraklion en Malia.
Wij leveren uw auto, motorfiets, ATV Quad of scooter in Hersonissos, Heraklion, Malia, Stalis, Ierapetra, Rethymnon, Sitia, Xania, Ammoudara, Agios Nikolaos, Elounda, Sissi en alle andere steden en dorpen op Kreta.
Auto huren op kreta kan heel goedkoop. Autohuur via Eurodriver is goedkoop.
Quad en ATV huren kan ook bij Eurodriver.
Geniet van uw Kretense vakantie. Maak plezier op Kreta.
Autoverhuur Kreta via Eurodriver is snel makkelijk en veilig.
- BOEK ON-LINE HET IS SNEL, MAKKELIJK EN VEILIG...
Alle prijzen zijn inclusief prijzen. Geen verborgen kosten!
 
  Algemene voorwaarden en eisen
 
Autoverhuur Algemene voorwaarden en vereisten
  Wij willen dat uw ervaring met Eurodriver leuk en probleemloos zijn, maar voor ieders voordeel zijn er een aantal voorwaarden die van toepassing zijn. Lees deze aandachtig voordat u ondertekend om te zeggen dat u het heeft gelezen en begrepen deze Algemene Voorwaarden bij het ophalen van uw auto.
 
  Vereisten voor Autoverhuur
  Huurder moet een geldig rijbewijs voor ten minste een jaar hebben.
International auto rijbewijs verplicht voor NIET-EU inwoners
Minimale huurders leeftijd: 19 (Kleine auto's groep A, B, C)
Minimale huurders leeftijd: 21 (Auto's rroep C, D, E,D, E, )
Minimale huurders leeftijd: 25 (andere en Mini Bus, SUV's, Jeeps, en Cabriolet)
 
  Klant uitleg
  Iedere klant zal uitleg ontvangen over het voertuig die zij hebben gekozen om te huren. De klant uitleg zal betrekking hebben op functies van het voertuig en veilige bediening, het onderhoud verantwoordelijkheden van de klanten, lokale en nationale wetten.
 
  Voertuig vervanging
  Eurodriver behoudt zich het recht voor om het bevestigde voertuig ter verhuur te vervangen. Indien Eurodriver niet het bevestigde voertuig kan leveren, deze door een identiek model of een beter model aan de klant te verschaffen. Dit is de maximale aansprakelijkheid van Eurodriver.
 
  Brandstof beleid
  De brandstofkosten zijn de verantwoordelijkheid van de klant. Uw auto wordt geleverd met een bepaalde hoeveelheid brandstof en u moet bij het inleveren met dezelfde hoeveelheid. Eurodriver is niet verantwoordelijk voor het brandstofverbruik en de gebruikte kilometerstand.
 
  One-Way Verhuur
  Voertuig inleveren op een andere locatie is niet toegestaan, tenzij de huurder, op aanvraag deze optie bij het indienen van de reservering heeft gevraagd. Er gelden eventueel aanvullende kosten, afhankelijk van de inlever locatie. U wordt geïnformeerd over de kosten op uw boekingsbevestiging.
 
  Geografische gebieden met beperkingen
  Met het voertuig kan overal worden gereden op Kreta. Verzending of transport buiten het eiland Kreta, naar de andere de eilanden en het vasteland is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming van Eurodriver.
 
  Verhuur tarieven
    - Alle tarieven kunnen variëren per seizoen.
  - Kortings tarieven zijn onderhevig aan beschikbaarheid en data.
  - Vermelde prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.
 
  Terugbetalingen en Annulerings beleid
  Door klant gevraagde annulering na boekingsbevestiging is onderworpen aan €50,- kosten. Annuleringen of wijzigingen moeten per e-mail worden aangevraagd. Annuleringen of wijzigingen via de telefoon worden niet in behandeling genoemen. Terugbetalingen (indien nodig) worden uitgegeven via PayPal. Annuleringen gaan gepaard met kosten, afhankelijk van het aantal dagen dat Eurodriver bericht ontvangt voorafgaand aan de verhuur ingangsdatum:
  - Annuleringen tussen 59 tot 30 dagen voor aanvang huur ingangsdatum zal 50% van betaald voorschot worden terugbetaald, plus een annuleringsborg zijnde het bedrag van 50 euro.
  - Annuleringen minder dan 30 dagen voor aanvang huur ingangsdatum komen niet voor restitutie van de aanbetaling in aanmerking.
  - NIET OPDAGEN, geen enkel bedrag zal worden terugbetaald.
  - Er is geen terugbetaling indien het voertuig eerder wordt ingeleverd dan afgesproken.
  - We hebben geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de uit bovenstaande voortvloeiende verliezen, uitgaven of ongemaken.
  - Indien van toepassing, bij terugbetaling van transactie zullen het omrekenen van valuta vergoedingen worden afgetrokken.
 
  Wat is inbegrepen in de huurprijs auto's
  Verzekering: Collision Damage Waiver CDW (volledige verzekering), zonder een overmaat of een borgsom. Klant wordt ontheven van de verantwoordelijkheid van alle huurauto schade.
 
  Wat is inbegrepen in de huurprijs NIET auto
  Verzekering: Collision Damage Waiver CDW (volledige verzekering), met €300,- basis eigen risico verzekering (Scooters 100cc tot 150cc).
Collision Damage Waiver CDW (volledige verzekering), met €500,- basis eigen risico verzekering (Quad-Buggy-Scooter-Motorfiets tot 660cc).
Collision Damage Waiver CDW (volledige verzekering), met €900,- basis eigen risico verzekering (Motorfietsen tot 800cc en Buggies tot 1200cc).
Collision Damage Waiver CDW (volledige verzekering), met €2000,- basis eigen risico verzekering (Motorfietsen BMW R1200 - R1250GS).
 
  Verzekerings Voorwaarden voor Jonge chauffeurs
  Collision Damage Waiver (volledige verzekering) 600 euro eigen risico voor Auto Groep A, B.
Collision Damage Waiver (volledige verzekering) 1000 euro eigen risico voor Auto Groep C, D.
Collision Damage Waiver (volledige verzekering) 1500 euro eigen risico voor alle andere Auto Groepen en Types.
Jonge chauffeurs toeslag
De tarieven zijn exclusief jonge bestuurders toeslag. (Extra kosten van € 7,- p / dag te betalen bij afleveren.)
  Let op: Een creditcard (of contant) borg kan nodig zijn voor sommige voertuigen. Bij de terugkeer van de onbeschadigde verhuur item, zal het betaalde voorschot worden terugbetaald.
Ongevallenverzekering: Voor bestuurders en passagiers van de auto.
Diefstal afstand: Diefstal verzekering voor het voertuig zonder eigen risico.
WA-verzekering of Wettelijke Aansprakelijkheids verzekering. (verplicht)
Storingsdienst: over het hele eiland Kreta.
Levering & ophalen.
Kilometerstand: Verhuur met Onbeperkt aantal kilometers.
Belastingen: BTW 23% en lokale belastingen.
Huurperiode. Er is een 3-daagse minimale verhuurperiode vereist op "Online Verhuur".
 
  Extra bestuurder
  1) Een extra bestuurder met geldig rijbewijs is toegestaan op het huurcontract, zonder extra kosten met dezelfde status en verzekering als van de eerste bestuurder.
 
  BELANGRIJKE INFO
  Alleen de beschreven chauffeurs zijn verzekerd en mogen onze voertuigen besturen. Onbevoegd besturen van onze voertuigen door vrienden, familie etc.., zal worden vervolgd. Schade veroorzaakt door een onbevoegde bestuurder is totaal en enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de huurder. (Vernoemd beschreven chauffeurs)
 
  ELKE verkeersovertreding
  OF parkeerboetes gemaakt tijdens de huurperiode zijn de huurders verantwoordelijkheid. SCHADE VEROORZAAKT DOOR drinken of rijden onder invloed van verdovende middelen VALT NIET ONDER de verzekeringen.
 
  Gordels zijn WETTELIJK verplicht
  Het huidige verkeersboete hiervoor, IN GRIEKENLAND, IS 300 EURO per overtreding.
 
  Off-road rijden is verboden
  * DE KOSTEN VAN HERSTEL AAN EEN VOERTUIG EN VAN SCHADE AAN HET VOERTUIG ALS GEVOLG VAN RIJDEN OP ONGESCHIKTE WEGEN ZIJN GEHEEL DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE HUURDER.
 
  Het is de huurders VERANTWOORDELIJKHEID
  Om de wettelijk vereiste voertuig documentatie, bij zich te hebben tijdens de huurperiode. Indien de voertuigen documentatie niet kan worden overhandigd aan het einde van de huurperiode, zal dit resulteren in 15 euro administratie kosten. (Momenteel in Griekenland, tijdens het rijden, moet je het ten allen tijden bij je hebben, persoonlijke identificatie, rijbewijs, het voertuig eigendoms bewijs, wegenbelasting ontvangst, verzekering, kopie van de verkeersveiligheid beoordeling. Om praktische redenen hebben we kopieën van alle documenten in het dashboardkastje van de auto. Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om deze documenten te tonen wanneer de wet dit vereist.)
 
  Ongevallen
  En schade moet onmiddellijk worden gemeld.
 
  Ongevallen waarbij meerdere partij betrokken
  Moeten onmiddellijk worden gemeld. We zullen ook de bevoegde autoriteiten informeren wanneer dat nodig is en verzekeringsmaatschappijen.
 
  Diefstal van een voertuig
  Wordt gedekt door de verzekering. Wel moet de diefstal van het voertuig worden gerapporteerd op het moment van ONTDEKKING. U wort verplicht om een politierapport te maken (proces verbaal). U moet de sleutel van het voertuig nog in bezit hebben.
 
  Huurders is niet toegestaan
  het voertuig opnieuw te verhuren of het voertuig te gebruiken voor persoonlijk winst gevendheid.
 
  Bij nalatigheid of dronken rijden
  Rijden onder invloed van drugs, alcohol of op onverharde wegen, niet-geasfalteerde wegen, het rijden naar verboden gebieden / landen, voor de hand liggende foutieve handelingen van onverschilligheid voor het voertuig en de huurovereenkomst, zal de huurder de verantwoordelijkheid voor het volledige bedrag aan kosten, voortvloeiend hieruit, op zich nemen.
 
  GPS-apparaten
  zijn een beschikbare optie op alle verhuur met een kostprijs van 5 € per dag. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 
 
  Home | Over Ons | Contact  | Auto huren | Offerte  | Reserveren  | Motoren  | FAQ | Media  Autoverhuur Kreta in het NederlandsCar Rental Crete and Crete Car Hire in EnglishAutovermietung Kreta auf Deutch

  Webontwerp en ontwikkeling door CWW CretanWebWorld
 door CretanWebWorld

Kreta vakantie Algemene voorwaarden